Loading

Kao što neki od vas znaju, DIA marketing nije tako davno osnovana agencija. Posao smo zvanično, kao preduzetnice, započele u martu 2017. godine. U tom trenutku i mesecima pre toga radile smo od kuće – isključivo zajedno. Kako smo počele da se opuštamo u kućnoj atmosferi i da rad zapostavljamo zbog još jedne kafe, odlučile smo da je vreme da se premestimo u neki poslovni prostor.

Pomoć smo potražile, a kako drugačije nego na Fejsbuku. Jednostavno jedna od nas je stavila status i pitala za poslovni prostor u Beogradu, sa akcentom na coworking prostore… Za nekoliko minuta dobile smo prve informacije, a već za nekoliko dana obrele smo se u IN Centru. Ovo je samo jedan od nekoliko coworking prostora za koje znamo, ali jedini za koji iz iskustva možemo da potvrdimo da je sjajno rešenje za sve vas kojima nije potrebna kancelarija potpuno i samo za vas. Da ne dužimo o mogućnostima vezano za ovaj prostor, to sve možete naći na njihovom sajtu mnogo detaljnije, od nas svakako imate sve preporuke. Uglavnom posle 6 meseci, iz naših privatnih razloga, morale smo da promenimo i poslovni prostor.

Imale smo veliku sreću da smo prvi koji smo pogledale odmah i iznajmile jer je ispunio naša očekivanja i potrebe. Naša kancelarija je od prvog septembra u ulici Mite Ružića br. 8, ili prosto rečeno u “Kluzu”.

Iznajmile smo prostor i šta dalje? Nemamo nameštaj, nemamo internet, dve osnovne stavke koje su nam potrebne da profunkcionišemo ponovo.

Uvođenje interneta je teška i očigledno tužna priča u Srbiji jer evo već 7 dana čekamo da nam isti uvedu (pozdrav za SBB…). A, za nameštaj smo se odlučile da posetimo Ikeu… i zasukale rukave, privatile se šrafcigera i francuskog ključa… Epilog je da sada imamo gde da sedimo i na čemu da pišemo, tačnije da stavimo komp!  Ponosne smo što sve obavljamo same i zajedničkim snagama. Sliku naše avanture sklapanja stolica ste videli na početku teksta 😉

Idemo dalje, a naše useljavanje možete pratiti iz nekoliko delova. Zapravo kako se budemo useljavale tako ćemo vas obaveštavati o svemu, gde smo i kako nabavile, šta je moglo bolje, a čime smo potpuno zadovoljne…

ŽENE PREDUZETNICE: Šta i gde radimo dok čekamo da nam uvedu internet DEO II

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Linkedin