Loading

Preduzetništvo je sjajno! Ma nemaš šefa, sam si svoj gazda, radiš kad hoćeš, koliko hoćeš, ideš na posao kad stigneš, i ako stigneš, nema fiksnog radnog vremena – ovo su najčešći komentari koje ćete čuti kada je poslovanje ovog tipa u pitanju… Mi kažemo ma nije nego! Mnogi zaboravljaju, ili jednostavno ne znaju, da preduzetništvo donosi i mnoge dodatne obaveze i probleme koje nema ko drugi da reši.

ŽENE PREDUZETNICE: Avanture i rešavanje problema u hodu deo I

A, evo i primera iz našeg iskustva… naša saga o internetu se nastavlja dan deseti. Pošto smo na njihovoj mapi klijenata bile nevidljive sve do reagovanja preko društvenih mreža, navodno se 21. veku pridružujemo danas – videćemo!

Zašto je ovo veliki problem?

Naše osnovno sredstvo za rad, pored kompjutera, jeste internet…resursi koje trošimo dodatno jesu finansije i vreme koje gubimo dok nađemo adekvatno mesto za rad…

Danas smo u jednom od beogradski kafića za koji pouzdano znamo da ima dobar wi fi internet i što je, skoro pa podjednako, važno odličnu kafu.

Dakle nije sve tako idealno kada ,,si sam svoj gazda“, ne žalimo se, samo podsećamo da sve ima svojih prednosti i mana.

Za opremanje kancelarije treba nam i kancelarijski materijal. Iako radimo najviše na kompjuterima, nekad su ipak papir i olovka nezamenljivi. Rokovnici, sveske, planeri su nešto što nam je takođe neophodno, a lepe hemijske olovke su prosto naša opsesija.

U međuvremenu, dok tražimo mesto gde ćemo započeti radni dan, obilazimo knjižare. U jednoj od njih smo pronašle par zanimljivih komada za kancelariju, a ako imate preporuku gde je najbolji izbor, javite.

Do sledećeg nastavka, kada ćemo, nadamo se, na ovu internet sagu staviti tačku, pozdravljamo vas iz Kafeterije Banovo brdo. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Linkedin