Loading

Uticaj na društvenim mrežama je nešto o čemu se godinama unazad govori. Popularnost često ume da bude na ceni više od talenta posebno onda kada se donosi odluka kome će određena uloga biti dodeljena, što se desilo i u slučaju glumice Sofi Tarner.

Sofi Tarner, glumica koja u popularnoj seriji “Igra prestola” tumači ulogu princeze Sanse ispričala je kako je dobila ulogu pored mnogo bolje glumice samo zato što na društvenim mrežama ima veliki broj pratilaca.

Tarner na Instagramu prati 5,4 miliona ljudi, 1,4 miliona na Tviteru i 2,1 milion na Fejsbuku.

“Mnogo toga što sam dostigla bilo je zahvaljujući tajmingu i sreći, i mrzim što to kažem, ali i zahvaljujući velikom broju pratilaca na drutšvenim mrežama“, izjavila je Tarner.

“Na audiciji za jedan projekat dvoumili su se između mene i jedne devojke koja je daleko bolja glumica od mene, ali sam imala pratioce, pa je posao meni ponuđen. To nije ispravno, ali je sve to danas deo filmske industrije“, rekla je.

Sofi nije rekla o kom projektu je reč. Glumica će se pojaviti u četiri filma u naredne dve godine uključujući “Berlin, I love you”, “Huntsville”, “Time Freak”.

Izvor: B92

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram