Loading

Žaklina Nedeljković je dama koja svojim znanjem i iskustvom pruža pomoć ljudima kojima je potrebna pomoć medicinske sestre u kućnim uslovima. Kako sama voli da kaže, radi sa bebama, mamama, ljudima kojima je pomoć u kući potrebna nakon operacija ili starima i nepokretnima. Godine rada u medicinskim ustanovama državnog, a zatim i privatnog tipa učinile su da je Žaklina danas poznata širom prestonice, a bogato iskustvo inspirisalo ju je da se od nedavno upusti i u preduzetničke vode sa svojom firmom – Ambulantom za zdravstvenu negu „Mobilna sestra“.

– Radila sam na različitim odeljenjima, sa mlađima i starijima, sa ljudima koje su mučili najrazličitiji problemi. Ipak, nakon nekog vremena shvatila sam da je vreme da i sama krenem u privatni sektor. Bilo je neophodno da pre svega steknem samopouzdanje, da nađem način da sama u svojoj glavi složim sve kockice i da se upustim u te vode. Ideja o otvaranju sopstvene firme postojala je dugo u mojoj glavi, a prelomni trenutak je bila jedna povreda noge koju sam doživela i nakon koje sam dva meseca ostala vezana za krevet – tako je nastala „Mobilna sestra“.

Novo vreme donosi i nove oblasti rada i interesovanja, a Žaklina je kroz obuke koje je pohađala shvatila da je i oflajn i onlajn prisustvo u svesti ljudi podjednako važno.

– Edukovala sam se i o Gugl analitici, i o govoru tela, i o marketingu… Neki kažu da su seminari gubljenje vremena, a ja smatram da je svako novo znanje korak više ka usavršavanju i posla, a i sebe lično.

 

Ceo intervju pročitajte na Srpskom sajtu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top
Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram